Rólunk

Kedves vendégünk!

Ismerkedjen meg az Oázis apartman nyújtotta szolgáltatásokkal!

Sarud, Oazis apartman

 

5 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani 2 helyiségben, melyhez teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. A nappaliban egy kanapé (kihúzva 140 x 200 cm) és egy különálló ágy található, a hálószobában pedig egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy.

 

nappali
nappali
hálószoba

 

 

hálószoba
fürdőszoba
fürdőszoba

 

A fedett tornác ideális hely a reggeli kávé elfogyasztásához, a növényekkel teli előkert pedig nyugalmat áraszt.

 

Sarud, Oazis apartman
Sarud, Oazis apartman
Sarud, Oazis apartman

 

A ház mellett található fedett, kéményes tűzrakóhely lehetőséget biztosít a szabadban történő főzéshez, melyhez tűzifát biztosítunk. Az ebéd után jól esik a pihenés a napágyakon! 

 

szalonnasuto
kemence
napagy

Vacsorára a kemencében különböző ételeket készíthetnek, szalonnát süthetnek, melyhez minden eszközt megtalálnak az apartmanban (szalonnasütő és nyársak). Az esti beszélgetéshez a bort mi biztosítjuk! Fogyasszák egészséggel!

 

Sarud, Oazis apartman
játszótér
bor

 

2 autó fér el a bejárat melletti térkövezett részen az udvaron.

 

kocsibeallo1
udvar
udvar

 

A gyermekek számára trambulin, hinta, homokozó, darts és egyéb játékok nyújtanak szórakozást. Ideális szálláshely kisgyermekes családok számára a nagy terület és a zárt udvar miatt, ahol biztonságosan tudnak játszani. A kert végében lévő bicikli tárolóban 1 férfi, 1 női és 1 gyermek kerékpár található, mely díjmentesen használható a nyaralás alatt.

 

Sarud, Oazis apartman
játszótér
kemence

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését apartmanunk, a foglalás menüpontban választhat szabad időpontjaink közül. Vegye igénybe az Oázis apartman által nyújtott szolgáltatásokat, legyen a vendégünk!

Szeretettel várjuk Sarudon!