Programok


VideókProgramok a közelben

Kipróbálnál egy igazi vízi élményparkot, természetes környezetben? Közép- Európa legnagyobb Aquaglide Vízijátszótere a Tisza-tavon, a Sarudi- medencében vár rátok! Gyerekeknek, szülőknek, tanároknak, baráti társaságoknak, csapatépítő programoknak igazi aktív, felejthetetlen élmény.

A Tisza-tavi miniZOO állatsimogatója új megvilágításba helyezi ember és állat kapcsolatát. Különleges állatokkal ismerkedhetsz meg nálunk, többek között Terkával, a kopasz bocival, aki az országban egyedülálló, Lolo-val a hegyi lórinkkal, aki a válladról vizsgál meg Téged, Jancsi varjúnkkal, akivel kergetőzhetsz. Vagy csupán csak csodáld meg egzotikus madaraink közül az Erckel frankolinjainkat. Gyere és szerezz nálunk állati barátokat

  • Csónak és kajak kölcsönzés
  • Tisza-tavi vízitúra
  • Horgászat: etetett helyen, horgász-sziget, horgász versenypálya épült a kikötőben, ahová választékos programokkal várunk minden kedves horgászni vágyót
  • Kishajóvezetői tanfolyam szervezése

2018 júniusától új épületben várja látogatóit az ország első Horgászmúzeuma, a Tisza-tavi Horgászmúzeum Sarudon. A 2016.júniusában megnyitott múzeum új helyszínre költözik, hogy még egyedibb környezetben kerüljenek bemutatásra azok a horgászathoz kötődő tárgyak, amelyek egy része Gönci Gyuri bácsi balatonalmádi származik, a többi pedig egyrészt horgászok adománya, másrészt szorgalmas gyűjtőmunka eredménye.

A Vízi Sétány a Világörökség részévé választott Hortobágyi Nemzeti Park területén található. A Tisza-tavi élővilág bemutatásának legnépszerűbb pontja, Magyarország egyik leglátogatottabb Tanösvénye. A Vízi Sétány Poroszló mellett a tó belső területén a partvonaltól mintegy 500 méterre található, csak vízi úton közelíthető meg. Járatok kizárólag Poroszlóról, a Fűzfa Kikötőből és Túrabázisból indulnak.

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum - elsősorban őshonos állatokat bemutató turisztikai látogatóközpont: igazi látványosság, mely szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

Éttermünk elsősorban a hagyományos magyar konyhát képviseli, de hatalmas étel kínálatunkból mindenki megtalálja a fogához valót legyen az vegetáriánus vagy húsimádó! Vállaljuk családi és céges rendezvények lebonyolítását kisebb nagyobb csoportok étkeztetését!

Családunk azért hozta létre ezt a helyet, hogy a Tisza-tó romantikájához, természetközelségéhez méltó módon adjon lehetőséget helybelinek, átutazónak, itt pihenőnek feltöltődésre. A Vendéglő mindenki előtt nyitva áll, nagycsaládosok, kerékpározók előtt épp úgy, mint a belsőséges eseményt különleges menüsorral megünnepelni szándékozó előtt.

A helyben főzött különleges, kézműves olasz fagylalt, a remek kávé, a méltán híres egri Marján cukrászda süteményei és a barátságos kiszolgálás egy igazán frissítő és különleges élménnyel gazdagítja a teraszon megpihenő vendéget.

A Tisza - tavi Ökocentrummal szemben lévő Ladik Halászcsárda várja Önt kiváló halételekkel, egytálételekkel, frissensültekkel. Az étterem autentikus berendezéssel, családias hangulatban, kedves kiszolgálással áll az Önök rendelkezésére.

Frissen sült SAJÁT KÉSZITÉSŰ HÁZI RÉTESEK , házi sütemények, pogácsák nagy választékban. Saját készítésű hagyományos és igazán különleges HÁZI LEKVÁROK, szörpök adalékanyagok nélkül!

A szálloda kiterjedt szolgáltatási palettával és programlehetőségekkel rendelkezik, így minden Vendégünk megtalálhatja a számára ideálisat. A 3 termál medencéből (28-38 fok) álló kinti részleget külsős vendégek is igénybe vehetik!

A Tisza- tavi Kerékpáros Centrum Tiszafüred szélén, a tó partján, a 33-as főút mellett helyezkedik el. A kerékpáros központnál találkozik a Tisza-tavi 65 km-es körkerékpárút és az EuroVelo11 Tiszamenti nemzetközi kerékpárút. A Centrum valódi központja a Tisza-tavi kerékpáros túráknak. Itt nem csak kerékpárkölcsönző működik, hanem szerviz, kávézó, zuhanyzós mosdók és hasznos információk is várják a látogatókat.